Колумбийската певица Шакира и централният защитник на Барселона Жерар Пике могат да отричат колкото си искат, че са гаджета, но тази снимка само потвърждава тяхната връзка.

Двамата са астрални близнаци и отпразнуваха заедно рождените си дни - на 2 февруари горещата изпълнителка стана на 34, а футболистът навърши 24, пише .

Публикуваният във "Фейсбук" и "Туитър" от Пике кадър е от тяхното общо парти, а Шакира и испанският национал без съмнение изглеждат близки и щастливи, заобиколени от няколко верни приятели, сред които съотборникът на играча в Барса Карлес Пуйол и неговата приятелка Малена Коста.

За любовна афера между изпълнителката на химна на Мондиал 2010 "Waka, Waka" и Жерар Пике се говори от няколко месеца.

През ноември миналата година двамата бяха спипани на романтична разходка в малкото градче Бланес, което е част от тузарския курорт Коста Брава.

Оказа се, че двамата са били отседнали в един и същ хотел там, но в две съседни стаи.

След това папараците още няколко пъти ги засичаха да интимничат, но до момента никой от тях не се наемаше официално да признае любовта си.

В средата на януари обаче колумбийската попзвезда обяви, че се е разделила със сина на бившия президент на Аржентина Фернандо де ла Руа - Антонио, с когото бяха гаджета в продължение на цели 11 години.

Това и фактът, че Шакира се премести да живее в Барселона, засилиха спекулациите за нещо повече от приятелство между нея и Жерар Пике, а ето, че сега вече е налице и доказателството за това.

Всъщност в снимката в профила на Пике няма нищо уличаващо. Двамата нито се целуват, нито се прегръщат, даже напротив - в голяма компания са, но самият факт, че са отпразнували заедно рождените си дни говори сам по себе си.

Според "Ел Паис" романтичните отношения между бранителя и колумбийката не били тайна за треньора на Барса Пеп Гуардиола.

Изданието твърди, че именно специалистът бил инициаторът Пике най-накрая да обяви официално връзката си с кака му Шакира.

Гуардиола се притеснявал, че спекулациите в медиите и непрестанно дебнещите папараци ще повлияят негативно на формата на Пике.

Жадни за сензации клюкарски издания предлагаха по 150 000 евро за снимка на влюбените гълъбчета, но футболистът ги изпревари с този фотос в социалните мрежи.

Вижте фотогалерия:

Концерт на Шакира на Allstate Arena