Певицата Шакира сподели, че нероденото й бебе е "истински подарък" за сина й Милан и е развълнувана, че 1-годишният й син ще има по-малък брат.

Шакира е бременна в петия месец с второто си дете от футболиста Жерар Пике, припомня „Контактмюзик”.
Още по темата

"Ще бъде истински подарък за Милан да имам брат. Бих искала един ден да имам и момиче, но ще видим, защото никога не знаеш какво ще се случи”, споделя певицата в бразилско телевизионно шоу. Тя допълва, че се чувства щастлива, защото обича момчета.



37-годишната звезда наскоро заяви, че мечтае да има 20 деца от Пике, но времето й вече е запълнено с Милан, който през януари навършва две годинки.

"Опитвам се да прекарвам с него, колкото се може повече време. Грижа се за здравето му, за това дали се храни и спи добре. Когато той спи добре, аз съм щастлив”, разказва още Шакира.

Относно връзката си с футболиста, която започва през 2011 г., певицата споделя, че тайната за голямата им любов са общите ценности, които споделят.

"Семейството е много важно за него. Споделяме едни и същи ценности и това е едно от най-важните неща, което прави връзката ни специална”, казва Шакира.