Колумбийската певица Шакира и футболистът на "Барселона" Жерар Пике отрекоха упорито разпространяваната напоследък информация, че са разделени.

"Нашата любов е безгранична, а в основата ù стоят двете ни деца" − споделя колумбийката пред списание "Hola". "Той е с мен, защото иска да бъде с човека Шакира, а не със звездата Шакира. Аз съм с него, защото той е най-удивителният човек, когото някога съм срещала" − допълва още изпълнителката на химна на Мондиал 2010.

От своя страна испанският национал пусна романтично послание до певицата в социалната мрежа "Туитър". Футболистът изрази чувствата си към своята любима със серия от емотикони.



Рекламният агент на Шакира също коментира слуховете за раздяла на звездната двойка. По думите му това са спекулации, целящи да навредят на Пике, известен като един от най-запалените защитници на независимостта на Каталуния.

Шакира и Пике са заедно от повече от седем години. Макар да не са женени, двамата се радват на синовете си Милан (4 г.) и Саша (2 г.). Любопитно е, че и двамата са родени на 2 февруари, но с 10 години разлика в полза на Шакира.

Това съвсем не е първият слух за раздялата на звездната двойка. Което обаче никак не вреди на имиджа на певицата, която все така води класациите за най-харесвана личност в света и дори е изчислено, че ако всички над 100 милиона души, харесали Шакира във "Фейсбук", се хванат за ръце, ще могат да обиколят Земята 4 пъти.