Колумбийската певица Шакира признава, че в името на любовта си към футболната звезда Жерар Пике в готова да напише един милион любовни песни.

37-годишната изпълнителка е на мнение, че колкото и песни да посвети на Пике те никога няма да бъдат достатъчни, за да изрази напълно чувствата си към него. "Писала съм много песни за Жерар, но все имам чувството, че не стигат, той заслужава поне един милион", разказа Шакира пред вестник "Сън".

Миналата година звездното семейство се сдоби с първия си наследник Милан, който заедно с мама и татко живее в Барселона. "Налага се да живеем в Барселона, защото Жерар е закотвен тук, футболистите са като войници. Той не може да пътува с мен и затова сериозно ще трябва да си помисля как точно да реализирам следващото си турне", споделя певицата.

Шакира твърди, че не може да се раздели за дълго с любимия си, тъй като освен любовта на живота й, Пике е и нейното вдъхновение в работата. "Той е отборен играч, винаги мисли как дадено действие ще се отрази на целия му екип, много различен е от всички грандомански артисти и знаменитости. За сметка на това аз цял живот съм била вълк единак и заради това общуването с него ми дава много", допълва колумбийската красавица, пише БГНЕС.