Риба и свежи салати е включила Цеца Величкович в менюто си преди двата си концерта на 16 и 17 март в „Арена Армеец”, научи „Монитор”.

Балканската дива е оставила опции за пилешко и телешко в кетъринга, а в гримьорната си, преди да накара 10 000
да скъсат ризи на хитове като Pile, ще се подкрепи с шоколад.

Адреналина след бисовете вдовицата на Аркан ще свали с шампанско Moet или с бяло вино, а минералната й вода задължително трябва да е в стъклени бутилки. Бендът й е пожелал за бекстейджа бира и вино, както и гризини, чипс, ядки и два вида месо с разнообразна гарнитура.

Концертът на легендарната сръбкиня бе разпродаден 60 дни преди датата и като жест към меломаните тя реши да изнесе второ шоу – на 16 март. Пропуски за него все още се намират в мрежата на eventim.bg на цена от 25 до 60 лв. След като наскоро засне видеото към шлагера си Trepni, у нас Цеца ще направи премиерата му в двете поредни вечери в „Арена Армеец”.

Trepni е сред парчетата, включени в най-новия албум й Autogram. У нас дискът не се разпространява в търговската мрежа и певицата
избра да го раздава като подарък за всеки купен билет.

Жената, към чиято биография проявяват интерес студиа от Холивуд, ще пристигне в София със свръхиновативна звукова система. Класики като „Кукавица” и „Забранений град” ще бъдат пречупени през Adamson Energia 15 – техниката, с която са озвучавани концертите на артисти от калибъра на Стиви Уондър, Алиша Кийс, Енрике Иглесиас, Рики Мартин и Daft Punk.