Дойде моментът, в който и Лъвът свали своята маска в шоуто "Маскираният певец". В костюма на Царя се оказа актрисата Албена Михова. В най-мистериозното шоу през есенния сезон, тя изпя последната си песен - Sober на Evanescence. Въпреки емоционалното изпълнение, Лъвът не успя да победи Шапката в решаващия двубой. Същевременно тръгнаха предположения, че това е Рафи Бохосян. 

„Много любопитно, вълнуващо и емоционално беше за мен участието в това шоу“, сподели развълнуваната актриса, секунди след като свали маската на Лъва. Когато водещите я попитаха как е успяла толкова време да скрие тайната, че участва в „Маскираният певец“, тя през усмивка каза: „Беше изключително трудно да я опазя, особено от сина ми. Случвало се е той да ме попита защо се прибирам събота вечер толкова късно и се чудех какво да му кажа. Даже реших да си измисля, че причината е любов“.

Гала разкри кой е Гарванът в шоуто



Зрителите отново бяха свидетели на нововъдението в уликите – лична вещ, донесена от всяка маска, с уточнение от участниците защо даденият предмет е важен за тях. През изминалата седмица потребителите в социалните мрежи активно коментираха уловките зад донесените лични вещи, а за мнозина те бяха причината да сменят своите предположения кой се крие под маските. Предметът на Албена Михова, който тя донесе на сцената, беше възглавница с формата на мечка. „За да видите как уважавам животните - имам всяко едно животно като възглавница” - сподели тя. 

Следващата събота шоуто влиза в своята решителна фаза. Всички оцелели до този момент маски влизат в битката за финала. Това ще бъде началото на похода към победата, като на сцената за първи път ще видим заедно маските на Розата, Кукерът, Пчелата, Гарванът, Бухалът, Шапката, Пилето и Принцесата.