Слаб секс и отвратително командорене - това са причините за раздялата между българския тенисист Григор Димитров и руската звезда Мария Шарапова.

Връзката им продължи три години, но двамата вече не са заедно. Краят бил предшестван от най-малко две изневери на Гришо. Едната била с Николета Лозанова, а другата - с канадката Йожени Бушар. Хасковлията вече е със статут на най-желан ерген, макар че мнозина предричаха сватба с Шарапова, пише ''Всеки ден''.

Близки до Григор твърдят, че Мария Шарапова може и да е красива, но се оказала изключително кофти човек за съжителство. А в леглото била кръгла нула. Експертното мнение за последния факт даде рок музикантът Адам Лавин, който е един от мъжете, допуснат в кревата на рускинята. „Мария в леглото? Все едно да правиш секс с мъртва жаба", разясни Лавин. И Григор се убедил много бързо в същото, но бил твърде деликатен, за да коментира тази тема на всеослушание. Споделил единствено с приятеля си Новак Джокович. Сърбинът уж му дал някакъв съвет как да я размърда в леглото, но ефектът бил временен.

Освен че не ставала за нищо в секса, Шарапова била изключително властна и искала да притежава мъж под чехъл. Доста хора в тениса вече се чудят как Гришо е изкарал почти три години с нея. Това беше и най-продължителната връзка на рускинята, която преди това се пробва неуспешно първо с Лавин, а след това и с баскетболиста Саша Вуячич. Дангалакът беше сгоден с нея, но Маша му върна годежния пръстен точно преди да им свирнат сватбения марш на Менделсон. Затова я нарекоха „булката беглец", а малко по-късно се хвана с Григор. Отначало четири години по-младият от нея хасковлия беше хлътнал до уши, а тя се лепна за него като гербова марка. Рускинята го изтормози дотолкова, че кариерата му напоследък тръгна рязко надолу и нашият се смъкна до 16-о място в световната ранглиста.



Преди това връзката им била няколко пъти на кантар, но успявали по някакъв начин да я опазят. Най-сериозната криза беше през есента на миналата година, когато се твърдеше, че всичко е приключило. Според мълвата Гришо бил готов да си тръгне, но направил компромис. Напоследък обаче нещата съвсем се влошили, особено около тазгодишния „Уимбълдън". Точно тогава хасковлията взел решението да скъса с рускинята. Освен че му писнало Шарапова да го командва и да го заставя да живее с нея в САЩ, Григор имал ред други съблазнителни предложения. Не отказал най-малко на две от тях. Канадската тенисистка Йожени Бушар се напъхала в леглото му по време на турнира от Големия шлем в Лондон. Преди това русата красавица участва с него във фотосесия и още тогава пламнала искрата между двамата. Говори се още, че Гришо пернал и мъжемелачка №1 на България Николета Лозанова. Това станало по време на турнира „Уимбълдън". Бившата на Ники Михайлов, Валери Божинов и куп други мъже била в Лондон и там се усукала около Димитров. Той не я пропуснал за едно кръгче.

Световната номер 1 в тениса Серина Уилямс вече потривала доволно ръце за ужас на гаджето си Патрик Муратоглу. Американката си легна с нашия преди време, но той я отсвири заради Шарапова. Двете най-добри тенисистки в света се изпокараха заради Димитров, а сега Уилямс имала възможност да злорадства.



Рускинята си падала по жени?

Една от причините на Шарапова толкова да не й дреме за мъжете и да ги реже, когато й скимне, е, че всъщност си пада по жени, твърдят световните таблоиди. За лесбийските наклонности на Маша се е коментирало и друг път. Не е тайна, че в женския тенис отиването на левия бряг е често срещано явление заради анаболите, които тенисистките пият за сила и издръжливост. Въпреки че Шарапова е считана за секссимвол, тя също като доста от колежките си е станала жертва на хормоните. Не изглежда като мъжкарана, но въздиша по женски дупета, издават близки до най-богатата спортистка в света. Шарапова е плоска като дъска в гърдите и когато види пищни цици, напира да ги намачка, говори се още из тенис средите.

Лесбийките също си падат по рускинята според проучване, направо в Англия сред жените с нетрадиционна сексуална ориентация. Всяка трета участничка в допитването бе дала вота си за Маша и с 33 процента тя спечели убедително пред сънародничката си Анна Курникова. След раздялата с Григор се очаква ново нападение от страна на мъжките момичета и нищо чудно Шарапова отново да залитне, шушукат клюкарите.