Актрисите от "Сексът и градът" Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис се събраха на репетиция на маса за продължението на известния сериал, съобщи агенция ЮПИ. Паркър, която играе главната героиня Кари Брадшоу, показа снимка с колежките си, които са и най-добрите й приятелки в сериала Миранда и Шарлот, в инстаграм. За броени часове публикацията вече бе набрала повече от милион харесвания.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Hotnews.bg обаче е ужасен от начина, по който изглежда Дейвис заради многобройни интервенции. Актрисата, която е родена през 1965 година, очевидно е пракалила с ботокса и филърите, а устните й са по-големи от на всяка българска силиконка.

Стрийминг платформата HBO Max, която подготвя продължението на сериала, потвърди тази седмица, че Марио Кантон, Eвън Хендлър, Дейвид Айгенбърг и Уили Гарсън отново ще се превъплътят в героите си Антъни, Хари, Стив и Станфорд.Новото попълнение в актьорския състав ще е Сара Рамирес, позната с ролите си в "Анатомията на Грей" и "Госпожо държавен секретар". Тя ще има важна роля в продължението, което ще е озаглавено "И просто така".

Снимките на десетте епизода от сериала, които ще са продължителност от тридесет минути, започват през лятото в Ню Йорк. От четирите изпълнителки на главните роли в "Сексът и градът" липсва Ким Катрал.