Шарън Стоун си остава една от най-тачените актриси на Холивуд, но напоследък впечатлява с мърляв вид и най-заклетите си почитатели.

Да приседнеш набързо с приятелки без специален “сценичен” грим е нормално, но Шарън е небрежна към себе си и когато се появява на публични прояви, пише kliuki.bg.

Посетителите на ресторант отначало се изненадали приятно, че виждат актрисата в такова обикновено заведение. Но после изпаднали в шок, давайки си сметка колко небрежна е звездата към външността си.

На всичко отгоре актрисата говорела високо и ръкомахала като лелка от квартала, което съвсем убило апетита на съседите й по маса.

Компанията на “жената с първичен инстинкт” седяла на откритата тераса и обядът на малката компания бил наблюдаван и от случайно минаващите по тротоара хора.

Всъщност Шарън не си обръща внимание откакто има връзка със значително по-млад от нея мъж. 54-годишната Стоун се среща с популярен аржентински манекен, който с 27-те си години може да й бъде син.

Трябва да се признае обаче, че мнозина одобряват именно тази линия на поведение. Шарън не се опитва да изглежда по-млада само защото до нея Мартин Мика грее с младежката си жизненост. Двамата се разхождат, хванати за ръце, и си правят любовни фотосесии на плажа. Много важно, че някой в ресторанта не е харесал Шарън без грим!