Холивудската красавица и звезда от култовия "Първичен инстинкт" Шарън Стоун беше забелязвана в компанията на шведския мултилимилионер Йохан Елиаш през последните два месеца.

Естествено изборът и на мъж отговаря на няколко основни критерии, като това да е богат и влиятелен, защото едва ли без тях актрисата би задоволила потребностите си, пише lifestyle.bg.

Двамaта дебютираха като двойка на парти след тазгодишните "Оскари" в хотел "Шато Мармонт". 

Оттогава актрисата говори открито за отношенията си с богаташа. Пред френско списание Стоун сподели, че тяхното приятелство е напълно възможно да прерасне в нещо повече.

Актрисата изобщо не се притеснявала от двата си неуспешни брака зад гърба и е готова отново да се пробва на любовния терен с 5 години по-младия от нея британец.

"Нашата връзка е доста в началото, но се уважаваме много и се възхищаваме един на друг. Това е основата за една голяма любов", разкрива своята философия Шарън.

Йохан Елиаш, който е президент на голямата корпорация за спортни стоки "Head", е известен с борбата си за опазване на горите, инвестира милиони в екология. Елиаш известно време се занимаваше и с политика.

*Снимка: Getty Images/ Guliver