Шарън Стоун се е съгласила да бъде любовница на Филип Киркоров в нов руски филм.

Актрисата ще ръси сексапил в третата част на комедията "Любов в големия град", който ще се снима в Лас Вегас.

Режисьор на лентата е Мариус Вайсберг. Според вътрешен източник Филип Киркоров сам пожелал 54-годишната звезда да бъде поканена в кинопроекта.

Той признал, че мечтаел отдавна да си партнира с нея на екрана и бил много щастлив, че е приела предложението му. Застаряващата Стоун ще получи немалка сума, за да застане пред камерата с Киркоров.

Според официалната информация тя ще прибави към банковата си сметка хонорар в размер на 400 000 долара. Изпълнителят на „Мечта” и магнетичната Шарън се запознали преди 2 години.

Двамата се срещнали в студиото на руското шоу "Муз-ТВ", където актрисата била специален гост. Оттогава певецът с български произход я кани да участва в различни проекти, но тя все отказвала.

Първоначалната идея на Киркоров била да се снима в любовната лента с италианската красавица Моника Белучи. Тя обаче не се съгласила и се наложило продуцентите да минат на план „Б” с Шарън Стоун.

Амбициите в седмото изкуство на бившия мъж на Алла Пугачова не са от вчера. Наскоро дори се заговори, че звездата на руската естрада смята да зареже пеенето и да се ориентира към киното. Киркоров взе участие и в първата и втората част на "Любов в големия град", където влезе в образите на свети Валентин и тибетски монах.