Шеф Ангелов категорично и безкомпромисно посочи вратата на Димитър, който си „изпусна нервите“ и постъпи недопустимо срещу друг участник във формата - Реджеп. Случката втрещи лицето на предаването, което бе принудено да реагира светкавично с думите „Абсолютно не ме интересува какво е довело до този конфликт. Подобно поведение тук в Hell’s Kitchen България е недопустимо“ и допълни, че участниците са във формата, за да се учат.

„Аз не мога да се боря с твоята примитивност, тя си е твой проблем. Искам да научиш от мен едно: да удариш не те прави мъж. Истинският мъж е силен, умее да запази самообладание, не е агресивен, а е справедлив, внимателен, търпелив и отговорен към другите“, допълни още той и доказа, че както в Кухнята на Ада, така и извън нея критериите му са високи и хората трябва да се водят не от личните си емоции, а от важните човешки морални и етични правила на поведедение.

Реджеп

С изгонването на Димитър, готвачите, които завинаги напуснаха шоуто вече са трима – Маргарита и Атанаска излязоха от състезанието в първите два епизода. Шеф Виктор Ангелов показа, че това ще бъде сезона на шоуто в България, в което няма да има компромиси и няма да се толерират участници, които не показват нужните качества или не отговарят на изискванията му, за да останат в надпреварата до край.

Димитър

През първата седмица от старта на третия сезон на Hell’s Kitchen България и зрителите на NOVA бяха свидетели на неочаквани и драматични обрати. Индивидуални схватки и директни конфликти между сериозни претенденти за голямата награда от 100 хиляди лева, но и и един строг, но справедлив шеф Ангелов. Какво ще се случи следващата седмица в Кухнята на Ада, ще има ли ново попълнение готвачи или редиците ще оредеят още? Ще успее ли Реджеп да продължи с подмолна тактика да провокира мъжкия отбор или сините ще му дадат сериозен отпор? А кой ли ще е новият главен герой на типично женската война в кухнята? Отговорите - другият вторник по Нова телевизия.