В последния епизод на Hell's Kitchen шеф Виктор Ангелов показа жената на живота си, която чакал близо 20 години. Кулинарят живее с ученическата си любов без брак. Тя и трите й деца, две от които има от първия си съпруг, бяха гости на ресторанта на ада и поръчката им доста закъсня. Ангелов в типичния стил кресна на Гичка да върви лично да се извини на гостите, които вече примираха от глад. 

Той обаче не остана доволен от представянето й, понеже тя на няколко пъти ги нарече „клиенти”. „Сега ще ти покажа как се прави”, развика се Ангелов и страстно целуна Наталия. На нея пък толкова й хареса, че го помоли за още една целувка.
„Още не сме се оженили. Планираме го, от 10 години имаме желание, но още не сме решили как да стане“, споделя готвачът, който се премести от Би Ти ви в Нова телевизия. „Ние се познаваме от 13-14-годишни, бяхме съседи в столичния квартал „Люлин“, където сме отраснали. Тогава бяхме приятели с флуиди между нас“, разказва шеф Ангелов. По думите му любовта била платонична, но силна.