Шеф Иван Манчев чака бебе от новата си любовница. Той бил изключително влюбен в младата дама, родом от Берковица. Двамата се запознали във Варна, където кулинарят бил по работа, свързана с „Кошмари в кухнята”.
Радостната вест сподели негов служител от веригата ресторанти „Кактус” пред вестник „Уикенд”, където първо се разчула благата вест. Засега е ясно, че новото гадже на топ кулинаря е бременна в шестия месец с момче, което ще е третото дете за готвача.


Заради секси красавицата Иван Манчев е в процес на развод със съпругата си Марина, с която имат две деца – 13-годишната Виктория и 17-годишния Христо. „Шефът е толкова влюбен в девойката, че миналата седмица, точно преди Великден, брои над 200 00 лева за два мерцедеса – единият е джип ML 63 AMG за младото си гадже, другият е лимузина S класа за себе си”, разкри още нашият информатор.


Заради красавицата от Берковица обаче кулинарят е пред развод с Марина. Двамата не живеят заедно от няколко месеца, твърди се, че тв звездата се изнесъл и вече обитава апартамента на бременната си любовница. Експлозивният кулинар от няколко месеца има отношения със секси мадамата, по която е хлътнал до уши. Двамата неотдавна били заедно на екскурзия в компанията на близките приятели на Иван Манчев – тв водещата Деси Цонева и нейният нов мъж в живота – издателят Явор Стефанов, за което Hotnews.bg първи съобщи.