Деси Цонева ще сключи брак с издателя Явор Стефанов, от когото очаква дъщеричка, в близките няколко дни, разкри самата тя пред ПИК TV. Церемонията ще премина в бутиков състав - младоженците ще си кажат "Да" само пред сина й Янчо и кумувете - шеф Иван Манчев и приятелката му.

"Ще сключим граждански брак в близост до София, до броени дни, но без тържество. Въпреки камерния състав, аз ще бъда с булчинска рокля, ще бъда ослепителна. Ще оставим голямото парти за догодина. Отсега се знае датата - 3 юни, на третата ни годишнина. Вече ще съм родила, ще съм спряла да кърмя...“, призна лъчезарната Цонева. В началото на този месец, по повод втората годишнина от връзката им, Явор й предложи брак в един от най-романтичните градове в Европа - Флоренция.

"Догодина ще сключим и църковен брак, ще бъде много красив, иска ми да бъде в някоя резиценция. Винаги съм си мечтаела, от първия път, когато стъпих в Евксиноград, там да се омъжа. Но тъй като свързвам това място със смъртта на баща ми, на неговото любимо място се случи инцидента, няма да е там. Но ми се иска да бъде на място точно в този стил - ретро, леко комунистически и тежък стил", добави още Цонева.