Кулинарният спец шеф Иван Манчев чукна 48 години и по този повод получи доста скъп подарък от децата си Виктория и Христо. Развълнуваният рожденик толкова се впечатли от жеста, че се похвали в социалната мрежа. Водещият на "Кошмари в кухнята" обаче не разопакова публично новата си придобивка и остави любопитството на последователите си незадоволено.

От сърцето с надпис All - U -Re, което се подава от белия плик, става ясно, че подаръка е закупен от един от най-скъпите бутици у нас, намиращ се на столичната ул. Съборна, където цените започват от 300 лева нагоре. Най-вероятно риза или пуловер на много скъпа марка, предполагаха феновете му в Инстаграм. Гологлавият готвач най-вероятно се е умилил от посланието изписано на белия плик - "Много те обичаме" и искаше да покаже това, а не скъпарската дреха.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Manchev (@i.manchev)

Рожденикът Манчев е полял празника си вчера с новата си любима - рекламният специалист Ива Бека. Двамата са избрали домашната обстановка по ясни причини. Влюбените наскоро си спретнаха и чудна зимна почивка в един от зимните ни курорти.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Manchev (@i.manchev)