Домошарският живот явно е доскучал на кулинарния спец Шеф Иван Манчев, който в последно време се е отдал на бурен нощен живот, видя HotNews. Тв готвачът е забелязван често по столичните клубове, като последно го видяхме да бушува с мъжка компания в модерния сред младите Bedrom Premium. Манчев се беше дегизирал с шапка с козирка, но въпреки това не беше трудно да го разпознаем. Тв звездата наблягаше на бяло вино, а не на твърд алкохол.

Манчев видимо беше очарован от танцьорките на клуба и ги наблюдаваше в екстаз. "Направо ще им свали оскъдните костюмчета с поглед", коментираха купонджии. Кулинарният аз май хвърли око на по-екзотичните мацки от шоуто, защото видимо ги следеше при всяка тяхно движение на сцената.

Нощните птици из София твърдят, че засичат по-често от всякога шеф Манчев по заведенията. Предният път бил и със съпругата си, но тя бързо го "изоставила" да купонясва с приятелите си. Сред разпускащите с водещият на "Кошмари в кухнята" и "Черешката на тортата" бил и приятелят му Таньо Шишков. Двамата били като дупе и гащи. Даже обичали да ходят и по чалга клубовете, макар и да се правят, че не обичат да слушат лекия жанр.