За никого не е тайна, че шеф Иван Манчев е почитател на елитната храна и за да угоди на небцето си никак, ама никак не налага цензура на портфейла си. Въпреки че ресторантьорският му бизнес известно време бе на пауза заради извънредното положение и карантината, изглежда че популярният тв водещ си е поел глътка въздух финансово. В последно време шеф Манчев все по-често е забелязван във Варна, съобщи предаването "Жълтите новини" на телевизия ПИК.

Миналия уикенд Манчев, настоящата му любима Ива Бека и дъщеря й, която се загаджи с големия му син Христо, се поглезили подобаващо в новооткрит морски ресторант в курорта Св. Св. Константин и Елена. Опустошителят на кошмарни кухни избрал най-скъпото бяло вино от сомелиера на плажното заведение. Напитката на боговете звездното каре преглъщало с още по-скъпа риба - див лаврак. Шеф Манчев подлютил ястието си с огромно количество от възможно най-парещите чушки.

За финал знатните гости си поръчали и десерти, с които да подсладят края на деня край морския бряг. Колко е излязъл масрафа на съдията от "Черешката на тортата", при положение, че на борсите дивият лаврак върви до 200 лв. парчето остава тайна, но е повече от ясно, че не пести средства за новата си любов.