Шеф Иван Манчев проговори за развода си със съпругата и раздялата с жената, от която има син. Днес обаче той е отново щастлив с нова любов, разказа кулинарят в интервю за предаването„Неделята на Нова”. „Преди 3 години се разделих със съпругата ми след 18-годишен брак. Имахме страхотни моменти, но стана така, че имах много ангажименти, станах популярен, дойде и ревност. Може би загубата на доверие провали брака ни. В момента имаме страхотни отношения с Марина”, разказа Иван Манчев.

Призна, че и общите им деца-момче и момиче вече пораснали и това спомогнало да вземе тежкото решение за развода. Въпреки това му било много трудно да се реши на тази стъпка, защото двамата с Марина били сочени за перфектна двойка. След това се появява Цветомила – жената, от която има малък син.

„Двамата сме различни хора – аз съм екстроверт, тя е по-затворен човек, който обича да си е вкъщи. Аз пътувам много. Не винаги се получаваше. Разбрахме, че не сме един за друг”, обясни Иван Манчев. Настоящата жена до него среща покрай сина си. Тя е майка на гаджето на най-големия му наследник Христо. „Много я харесах, но не беше любов от пръв поглед, трябваха ми 4 месеца”, сподели Манчев.