Острият език на шеф Борис Петров не пожали "Тази сутрин" и водещия Антон Хекимян. Известният кулинар се нахвърли на предаването на bTV и култовият водещ, който се държал неадекватно.

Борис Петров е недолюбван от колегите си, защото твърде често използва острия си език, за да назовава всичко, което си мисли, без да има притеснения как ще го приеме отсрещната страна. И тази сутрин искрено се забавляваше на неадекватното поведение на Хекимян, пише Блиц.

Шеф Петров забеляза, че Хекимян говори доста несвързано в анонсите за "Тази сутрин" и че въобще не е в час с актуалните новини, които вълнуват всеки българин в момента. Неосведомеността на водещия си пролича на няколко пъти, но известният готвач се забавляваше от сърце и написа в личния си профил във "Фейсбук", че е "истинска гад".

"Аз телевизия не гледам. Наистина.. Просто навсякъде вкъщи има телевизори и докато си чета книги или гледам филми на компютъра те си бръмчат...и сега като повече време съм вкъщи...", оправда се той на въпрос, че от бездействие следи всички телевизионни предавания.