Шеф Петров пак избухна във Фейсбук срещу кулинарното предаване на Иван Манчев “Кошмари в кухнята”.

„Това си е мое мнение. Дълго го кътах, но изригна. Талантливите ни редакторки превърнаха “Кошмари в кухнята” в “Почисти си Мръсната Кухня”, превръщайки Манчев в сърдит Мистър Пропър”, написа в социалната мрежа Боирс Петров.

Кулинарят е категоричен, че колегата му се излага с участието си в предаването.

„Иван Манчев е много алчен за слава и за пари. Аз и не искам да се правя на циркаджия като него. Не съм хейтър, а казвам каквото мисля. Гадното печалбарство превръща оригинала Kitchen Nightmares в грозно предаване, което манипулира хората”, обяснява пред „Монитор” Петров.



Според него се избягват основни проблеми на родните заведения за сметка на битовизмите в кухнята. Шеф Петров не поставя под съмнение кулинарните умения на колегата си.

„Аз съм на друго ниво и съм видял много повече от него. Не искам да ме разбере погрешно, но хората около него го използват”, категоричен е Борис.

В продължение на седем години Петров е работил в някои от най-добрите ресторанти в Испания и е най-бързо издигналият се българин в кулинарната йерархия на Иберийския полуостров.

„Не съм чел какво е писал за мен Петров, за да коментирам. А и не ме интересува. В момента съм в чужбина”, лаконичен е Иван Манчев.