Позабравеният участник в „Биг Брадър“ шеф Борис Петров призна, че е ударил почти 130 кила. Готвачът привлече вниманието с участието си в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ през седмицата и бе остро критикуван за начина, по който изглежда. В отговор устатият кулинар нарече зрителите „нещастници“ и обясни, че се чувства в супер форма. „Ето бе Нещастници, ето колко съм дебел!? Да, не ходя на фитнес като татуираните гейове, ям от всичко по много и то с кеф и щастие.

На 52 години съм и цял живот работя над 10 часа на ден от 15 годишен...Не пия добавки фатбърнар, познавам тялото си, но не му слугувам. Знам че претърпява метаморфоза на годините и съм му оставил време да си намери само пътя. Давам му чисти храни и съм сигурен че ще го намери в третата възраст. Това и ще е бъдещето.. вие се блъскайте с гири и умирайте от диети... Ощетявайте близките с времето за себе си... ще разберете колко сте прости ..или не, но ще е късно! Аз съм 128 килограма Сила! 128 кг. Дебелина изглеждат по-друг начин, ама има много тъпанари за да им го обясня.

Едно е да напълняваш с работа, друго е с гири и химия, трето от болест.... ама ще го разберат! Аз съм Свободен и мога да си го позволя...цял живот, работя за това, и не е нужно да харесва на всички, особено на тези, които лаят затворени в клетките си...Подминавам ги... но харесвам да ги разлайвам... толкова са жалки лаещи от клетките си! Но пък около мен има толкова ценни хора...като тези които ме подкрепят...нямаме клетки.. "Продължаваме да яздим Санчо!"...отивам да си намажа филия с Нутела мммм“, изригна шефът.