Майстор готвачът Борис Петров се заяде с колежката си Силвена Роу, пише "Телеграф". Кулинарят с хаплив език си позволи да се подиграе с визията на една от водещите на шоуто „Мастършеф“, сравнявайки я с древноегипетска мумия. В официалния му профил в социалната мрежа Фейсбук се появи комичен колаж, осмиващ външния вид на Роу и по-точно избора на тоалет.


„Не мога да разбера много неща, но едно от тях е защо форматът „Мастършеф“ в глобален мащаб, а нашите пак са минали всякакви граници, превръща готвачите в епохални сфинксове и божества“, пише Борис. Публикацията се превърна в обект на коментари от страна на любопитните му последователи. В отговор на коментари под кадъра шеф Петров допълва: „Тази жена изглежда ли ви готвач, с ръцете на майка ви и занаятчийски усет на баба ви. Дали това е насочено да се замислите за храната като сетива и да ви разширят мисленето и любовта. Или е лежерничко удоволствие за игра с вибратор.

Защото второто пак ще ви се стори най-якият сезон. Така говоря аз, не искам да ви обидя, ама аз чувствам, а вие ми разказвате за чувствата ви от последния ви телевизионен онанизъм. Май започва „Черешката на тортата“, ако мислите така за вас и много като вас наистина всичко ще е миг!“.
Написаното от Борис провокира контрастни мнения, голяма част от почитателите го подкрепиха.