Шеф Андре Токев е потрошил до неузнаваемост поръчков „Мерцедес“ през лятото във Варна. Инцидентът е станал в малките часове на денонощието по пътя Златни пясъци - Варна, а единствен участник в ПТП-то е известният майстор готвач, пише LifeOnline.bg.

Кулинарят от „Мастършеф“ върти едноименен ресторант в новооткрит петзвезден хотел в курорта Св. Св. Константин и Елена само на 10 км. от центъра на Варна. Заради този си ангажимент той често пътува до морето. Преди шеф Андре летеше с редовните въздушни линии между официална и морската столица, за което вече сме ви разказвали.

От миналата година телевизионният готвач хвърчи не със самолет, а чисто нов поръчков „Мерцедес“ Х класа брандиран с неговото име. Запознати твърдят, че белият пикап е нафрашкан с фул пакет екстри и струва поне 300 хиляди лева.

Точно с него Токев самокатастрофирал блъскайки се в стена след като губи контрол над мощния всъдеход. Водачът се спасява без сериозни наранявания от подсигурения автомобил, но пристигналите на място патрули от полицията констатират, че луксозното возило е смазано до неузнаваемост и е тотална щета.

Макар и регистриран, инцидентът се пази в тайна, а по наша информация книжката на водача е отнета. Този и други факти сочат, че най-вероятно шофьорът е управлявал в нетрезво състояние, нещо което не се наемаме да твърдим и само предполагаме. Междувременно Токев и екип от кулинарни вече подбират потенциалните участници в шестия сезон на кулинарната надпревара "Мастър Шеф", която ще се завърне в ефира на Би Ти Ви през пролетта.

Всеки ентусиаст да спечели заветната престилка, титлата "Мастър Шеф" на България и голямата награда от 100 хиляди лева, може да се запише за предварителен кастинг в официалния сайт на предаването. Одобрените участници ще прекрачат прага на кулинарната академия, за да демонстрират уменията си и пред шеф-готвачите Андре Токев, Петър Михалчев и Силвена Роу. Предварителните кастинги за шоуто ще се проведат на 12, 13, 19 и 20 октомври в столичен хотел.