Шеф Виктор Ангелова, който се стяга за втори сезон на „Hells kitchen”, отвори закусвалня с шкембе чорба и кебапчета в центъра на София. Готвачът, който заряза „Мастършеф” по Би Ти Ви заради кухнята на ада по конкурентната Нова телевизия, държи да предлага качествена, затова и доста скъпа храна на българите, които обичат традиционните нашенски манджи. Порция шкембе чорба при Ангелов струва 4.89 лева, само няколко стотинки по-евтино излиза шопската салата.

Модерният напоследък бургер гони девет лева, принцесата е 3.49, а пържените картофи са лев и петдесет. Двойка кебапчета в меню са близо седем лева, а за четвърт пиле на грил клиентите трябва да платят осем лева. Солените цени са и заради локацията на закусвалнята, която разполага с едва три-четири седящи места-централна улица в столицата