Шер се мести в Лондон. 66-годишната певица решила да се установи в британската столица, след като обяви за продан трите си имения в Лос Анджелис, и ще живее за постоянно в луксозна къща в Кенъри Уарф, източен Лондон.

"Шер винаги е обичала Лондон и сега реши да направи голямата крачка. След живота в Калифорния ще й е необходимо време, за да се приспособи към климата в Лондон.

Тя обяви за продан и другите си две къщи в Калифорния – в Холивуд и Венис Бийч", разкри запознат източник пред таблоида "Сън".

Шер продава имението си в Малибу за 45 милиона долара, а за къщата си в Холивуд и вилата си във Венис Бийч иска съответно 5,5 и 1,8 милиона долара.

66-годишната певица, чието състояние се оценява на 305 милиона долара, притежава от години и апартамент в Кенъри Уарф. Тя засили слуховете, че ще се премести за известно време от другата страна на Атлантическия океан през февруари, когато заяви, че заминава за Лондон, за да завърши записа на новия си албум.

Очаква се той да излезе през септември, след като първоначалната дата беше отложена от звукозаписната й компания, пише БГНЕС.