Американската поп звезда Шер ще се омъжва за бивш член на мото клуба Hells Angel.

66-годишната певица и актриса ще мине под венчило с 42-годишния Тим Медвец тази есен, като двамата планират кратка церемония в сватбен параклис в Лас Вегас.

Сватбата ще бъде кулминацията на пътуване, по време на което двойката планира да обиколи САЩ. То ще приключи именно в столицата на хазарта.

"Шер и Тим планират да яхнат мотоциклет това лято и да поемат на път, който ще приключи в сватбен параклис във Вегас", разкри близък до певицата източник пред сп. "Нешънъл Инкуайър".

Шер и Тим, който неотдавна изкачи връх Еверест за втори път, имаха връзка преди няколко години и бяха близо до сватба през 2008 г., но натовареният й график стана причина да се откаже от плановете си.

След края на романа им Шер беше убедена, че няма да се омъжи отново, но транссексуалният й син Чаз и другият и син Илайджа Блу я накарали да поднови връзката си с Тим. Тя послушала съвета им и в момента е по-щастлива от всякога.

"Тим е последният шанс на Шер за любов и тя трябва да благодари на синовете си Чаз и Илайджа Блу. Двамата се срещнаха тайно и започнаха точно от там, откъдето бяха приключили. Сега Шер сияе, а Тим каза на приятел: "Мислех, че изкачването на Еверест е най-дивото нещо, което съм правил, но смятам, че сватбата с Шер ще го надмине", разкрива още запознатият източник.

Шер има два брака зад гърба си. Първият й съпруг беше покойният Сони Боно, баща на Чаз, за когото се омъжи през 1963 г. Двамата се разведоха през 1975 г. Малко по-късно същата година тя мина под венчило с блус музиканта Грег Олман, баща на Илайджа Блу. Двамата се разделиха две години по-късно и финализираха развода си през 1979 г. Певицата е имала връзки и с Том Круз, Вал Килмър, Уорън Бийти, Ерик Клептън и Ричи Самбора, пише БГНЕС.