Американската певица Шер разтревожи поклонниците си със серия объркани и откъслечни постове в Туитър.

От тях може да се направи извода, че е била извършена продажба на някакви лична информация от живота на 69-годишната звезда. Това по някакъв начин е свързано с един и от синовете на Шер и нейната най-добра приятелка Полет Ховъл. Неизвестен недоброжелател заплашва „да унищожи“ артистката и многогодишната й работа и да й причини болка. От пръв поглед се вижда, че Шер е била много развълнувана, когато е писала туитите. В тях има много съкращения, редуват се емотикони, големи и малки букви. „Заради зациклеността си към Полет ти смяташ да ме унищожиш.

Ще разрушиш ли 51-а години работа?“, обръща се певицата към неизвестното лице. Шер се опасява, че „той“ е един от синовете й – или Чез, или Елайджа. Певицата се бои, че искат да я убият, като използват нейния син. „Ние знаем истината. Той беше зъл и лъжеше“, пише тя. По-нататък става ясно, че „той“ е един от синовете. Звездата казва, че семейните скандали винаги са нещо лошо, но техните са били ужасни. „Моят син беше се озлобил срещу мен и е могъл да напише (изфабрикува?) ужасни туити или съобщения", обяснява Шер. По думите на певицата някой е продал тази информация на жълтата преса, предаде БГНЕС.

„Той ни каза, че ще ме заболи“, добавя Шер, намеквайки на неин таен враг – жена. Предполага се, че компроматът все пак засяга сложните отношения на Шер с Елайджа. През 2014 година той даде няколко интервюта и разказа по-специално, че е започнал да използва наркотици от на 11-годишна възраст. Известно е впрочем, че дъщерята на певицата Честити си сменила пола и сега носи името Чез Боно.