Никол Шерцингер посрещна рождения си ден на скалист плаж в Португалия. Бившата на Григор Димитров навърши 42 години в компанията на своя възлюбен, ръгби играча Том Еванс, с когото започнаха връзката си миналата година. Никол сподели в социалната мрежа много снимки, на които разкрива как е преминал специалният ден, който двамата отпразнуваха в Португалия.

На една от снимките виждаме Никол и Том да позират по бански, като демонстрират перфектните си тела на фона на красиви скали, разположени на брега на Атлантическия океан. На друг кадър са заменили плажното облекло с ежедневно и вдигат наздравица с чаши бяло вино, седнали под открито небе на маса, отрупана с вкусна храна.

Никол не пропусна да изкаже благодарности за поредната прекрасна година в живота ѝ, като в текста под снимките написа: "Благодаря ти, Боже, за поредната година около слънцето. Признателна съм за всеки нов ден, за свежия въздух в дробовете ми и сърцето ми, биещо по-силно от всякога. Благодарна съм за твоята милост и този неочакван подарък на времето." Тя допълва, че е благодарна и за радостта и необятната любов, която получава от семейството и приятелите си, както и от толкова много хора по света.

"Благодаря и за твоята доброта и за това, че никога не се отказваш от мен, показвайки ми истинското значение на любовта, щастието и мира", пише още певицата, която завършва с думите, че сега повече от всякога е важно да отделим време, за да помислим и разберем колко благословени сме. Затова и не бива да губим вяра, защото Бог е добър.