Шинейд О'Конър твърди, че е била многократно насилвана от своята майка, като е била подлагана на мъчения от сексуално и психологическо естество.

Миналата седмица се появи откъс от разговор на певицата с ТВ-психолог д-р Фил, в което тя за първи път разкрива кошмарит, които толкова години таи в душата си.

Майката на световноизвестната певица умира при катастрофа, когато тя е на 19 години. Шинейд разказа, че тя имала стая за мъчение и била човек, който се наслаждава на болката, разказва певицата.

"Тя определено не беше добре, те изобщо не беше никак, ама никак добре. Бихте казала дори, че май-беше обсебена, макар да не съм сигурна, че вярвам на подобни неща.



"Тя си имаше стая за мъчения, това си беше истинска стая за мъчения. Тя беше човек, който изпитва удоволстие и се смее, докато те наранява".

Пред д-р Фил тя разкрива:

"Тя ме биеше и ме караше да повтарям непрекъснато: "Аз съм нищожество, аз съм нищожество!

Това продължило, докато тя навършила 13 г., когато избягала от дома си.



Днес в САЩ ще бъде излъчена цялата й изповед, в която 50-годишната звезда обяснява защо има психически проблеми и защо продължава да ходи с гола глава. Шинейд разказва, че проблемите й започнали след като станаха обект на сексуално и психическо насилие, които е трябвало да изпита през пубертета.

Шинейд казва: "Сестра ми имаше страхотна червена коса, разкошна, гъста, за която й завиждах. Докато моята коса беше като на (актрисата - бел.ред.) Кристина Хендрикс.

‘Но майка ми успя да й внуши, че косата й била грозна, мръсна и отвратителна. И започна когато си пуснах дълга коса да ни представя като "моята хубава дъщеря" и "моята грозна дъщеря". Затова се остригах нула номер, не исках да бъда "нейната красавица".



След което изпълнителката на "The Nothing Compares 2 U" продължава: ‘Беше опасно да съм красива, защото ме унижаваха и изнасилваха където и да се повявавах".

‘Това беше причината, не исках да ме унижават и да ме изнасилват, не исках да бъда момче, да бъда жена, не исках да съм красива. Когато си красива, дори другите момичета ти се озлобяват".

Освен това тя признава, че музикалната индустрия също й налагала след като станала известна, да поддържа този андрогенен имидж.