Шинейд О’Конър се извини на семейството си за това, че по време на психическия й срив миналата година ги нападна публично и ги обвини в безброй грехове и престъпления спрямо нея.

„Миналата година направих нещо непростимо, защото не бях на себе си. Обидих по много злобен и зъл начин хора, които обичам. Особено семейството ми... Искам да им се извиня за това. Проблемът не е при тях. Аз съм тази, която се държа отвратително. Наистина нараних семейството си с това, което сторих във Фейсбук“, каза Шинейд в интервю за ирландския Mirror.

Част от непростимите неща са, че обвини децата и един от бившите си партньори в заговор срещу нея, заплашваше, че ще се самоубие, обясняваше, че никой от семейството й не се интересува от нея и дори да вземе свръхдоза, няма и да разберат, че се е случило, пише EVA.bg

Стигна се до там на няколко пъти полицията да я издирва, защото тя бягаше от близките си, а след това чрез Фейсбук хвърляше обвинения и заплашваше, че ще сложи край на живота си. Обвини и актьора Арсенио Хол, че е бил дилър на дрога на Принс, заради което той заведе съдебен иск за пет милиона долара срещу нея. В крайна сметка го оттегли, след като тя му се извини.