Ирландската певица Шиниъд О'Конър шокира феновете си, като призна, че обмисля самоубийство.

Изпълнителката на Nothing Compares 2 U сподели видео обръщение в социалните мрежи, като разкри пред последователите си, че до нея няма никого, освен личния й психиатър.

„Той е най-добрият човек на земята, казва ми, че съм неговият герой и това е като че ли единственото нещо, което ме държи жива в този момент.... и това е много покъртително“, обясни през сълзи тя. В момента О'Конър живее в мотел в Хакенсак, един от крайните квартали на Ню Джърси.

„Внезапно всички хора, за които се предполага, че би трябвало да те обичат и да се грижат за теб, всъщност започват да се отнасят зле и да не им пука", огорчена е ирландката.

Тя е категорична, че публикува видеото си в интернет с цел да запознае хората с реалността, която съпътства всеки, страдащ от психично заболяване.

Преди повече от десетилетие тя беше диагностицирана с биполярно афективно разстройство и оттогава неведнъж е говорила публично за това. В средата на миналата година певицата бе обявена за изчезнала, заради което отново се породиха слухове, че е искала да сложи край на живота си.