Ирландската поп легенда Шиниъд О’Конър е решила да поразведри кариерата си, като се снима в порно филм. Певицата усърдно търси дубльорка, която да участва в софт-кор видеото.

Напоследък всички световни звезди полудяха и се чудят как да привлекат внимание. Станахме свидетели на стриптийз на Мадона, рокли от месо и шапки от хлебарки, дело на нестандартната Лейди Гага, Риана пък се разхожда почти гола по улиците, други звезди пък участват в еротични филми.

Всичко това е подтикнало позабравената звезда от близкото минало, Шиниъд да прибегне към по-разчупено мислене. Самата тя е споделила, че в последно време няма много участия, а има доста сметки за плащане. 45 годишната звезда, страда от психично заболяване (биополярно разстройство) и за това кариерата й е позакъсала. Един качествен порно филм, може отново да върне славата на късокосата ирландка.

Шиниъд О’Конър има зад гърба си цели 4 брака, като последния и продължи само 16 дни. Певицата го е позакъсала след толкова сватби и сега се нуждае от свежа ''финансова инжекция'', за да възвърне малко славата си на мега звезда.