Ексцентричните приумици на Добрин Векилов-Дони нямат край. Кльощавият продуцент, текстописец и композитор не спира да изненадва с промените във външния си вид. Последното хрумване на съпруга на Нети, което хвърли феновете му в потрес, е да носи женски дрехи.

53-годишния автор на множество музикални хитове, ходи облечен с карирана червена шотландска пола. За ужас на естетите, Дони я комбинира с дълги до коленете черни чорапи и червени кецове на платформа. Певецът и композитор обаче пет пари не давал за хорското мнение и коментарите, които предизвика с необичайното за мъж облекло.

Музикантът често стряска минувачите с тънки като щеки крака, които обикновено обува във впити дънки. Те правят визията му още по-комична. Нелепо под залинялото тяло изглеждат и огромните му обувки тип „танк”, с които музикантът ходи неизменно в последните няколко години и зиме, и лете.

Изнемощелият вид на Дони често е обект на коментари в социалните мрежи. Неотдавна той сам спря спекулациите, че има здравословен проблем, обяснявайки защо изглежда недохранен. „Чувствам се много добре. Свалих 44 кила, почти половината от теглото ми. Пълен съм с енергия и живот!”, разкри музикантът, който тежи едва 50 кг. Въпреки че е слаб като вейка, той продължавал да линее. Заради манията си по йогизма, певецът си е наложил специален хранителен режим, основан на суровоядството. Сега той ядял предимно необработени термично плодове и зеленчуци, пише "Уикенд".