Няма шега, няма измама! Фолк певицата Емануела се омъжи за чичо си!

Изпълнителката, която на 3 януари каза „да“ на любимия си Никола, всъщност се е омъжила за чичо си.

Историята съвсем не е майтап, а е основната причина семейството на Никола да роптае срещу нея. Оказа се, че фамилията Стоянови и семейството на Емануела имат роднински връзки.

Звездата на "Ара" се омъжи два пъти за половинката си Никола, при това втория път пред очите на цяла България. Никой от семейството на бизнесмена не подкрепи брака им, но не само заради неодобрението към професията на певицата.

Всъщност повод за семейните драми е фактът, че Емануела има родствена връзка със семейството. Бащата на Никола е трети братовчед на дядото на певицата, а собственият й съпруг е четвърти братовчед на баща й - Иван и се пада неин чичо.

Най-големият парадокс е, че ако двамата имат дете, то ще бъде още и племенник на Емануела. А историята на роднинските им връзки е толкова заплетена, че може да послужи за сюжет на сериал.

Двамата разбрали за роднинските си връзки, скоро след като се запознали. От дума на дума научили, че фамилиите им тръгват от Сеславци и дори са роднини.

Първоначално, освен родителите и самата Емануела била против подобен кръвосмесителен брак. Оказало се обаче, че законови пречки пред двамата всъщност няма, тъй като според закона бракът е забранен между лица по права линия като баща и дъщеря, баба и внук и по съребрена брат и сестра и първи братовчеди, пише „Уикенд“, цитира hotarena.net.