Lady B и Цвети от Expose представиха видео към съвместното си хип-хоп парче ''Приготви се''. Двечките са подготвили за своите почитатели провокативен клип, снимките на който се състояли преди около месец.

Сред гостите на събитието бяха Кристина Димитрова, Васил Петров, Краси Аврамов, Лазар Кисьов, Стефан Илчев, DJ Dias и Donna.

Заради напредналата си бременност дуетната половинка на Lady B в този проект Цвети не присъства на промоцията, но нейното отсъствие бе компенсирано от колегите й от група Expose – Светльо и Еми.

Дотук добре! Ще има нов сингъл, нов клип, нови бебоци на родния звезден небосклон, но кому бе нужно Лейди Би да стресира всички ни с този електриково зелен тоалет?

Известната с нетрадиционния си подход към дрехите и аксесоарите певица направи своя най-запомнящ се моден удар, който ни остави зашеметени, повалени на земята от крещящ цвят и нелепи изрезки, пише woman.bg.

Бременното коремче и наедрелият бюст на Бойка бяха изложени на показ, а за завършек на всичко това тя добави и пластмасови, електрикови обеци във формата на кръст. Разкош ли бе това да го опишем?!