Майката на "Мис Плеймейт" Ася Капчикова е по-голяма провокация и от самата дъщеря, видя HotNews. Супер екстравагантната дама Надежда Капчиков определено е готова за конкурс ала "Мисис Плеймейт", съдейки от провокативните й снимки в социалната мрежа.

Въпреки възрастта си, родителката на популярната личност не се свени да позира с твърде много грим, къси полички, екстравагантни бижута и шапки с козирка. "Ето това е крушата не пада по далече от дървото. Ето от къде Ася е наследила лудостта си в добрия смисъл на думата", коментират приятели на родната плеймейтка.

В същото време г-жа Капчикова събира и куп негативни отзиви. "С две думи кич и селяния. По-добре да ходи с шапки, идиотки... капели. Отдалеч минава за секси мама, но на втората снимка може да мине за баща й с грим. Може да е добър човек, може и мъжките хормони да преобладават, не е виновна", коментират визията й странични наблюдатели.

"Вярно си е,че на определена възраст, жените съвсем изкукват и не са на ясно какво вършат, основно стават за смях! Нали уж са помаци... религията позволява ли им такова поведение", дискутират съграждани на семейство Капчикови в Девин.