Той няма навик да говори за частния си живот още по-малко за чувствата си. И все пак Шон Пен искрено сподели за връзката си с Чарлийз Терон.

"Изненадан съм, че съм влюбен и то поради много причини", казва актьорът, преди да направи обяснението си пред "Esquire".

"Трябваше да стана на 53 години, за да започна да разбирам защо в един брак никога не бях щастлив. Като че ли започна да става късно", анализира себе си Шон Пен.

И въпреки това холивудската звезда настоя да отдаде заслуженото уважение на Чарлийз Терон, която му е помогнала да изгони старите си демони.



"Да бъдеш с някой, на когото наистина държиш, е много по-дълбоко, по-чувствено, истинско и това ти носи чувство на щастие. Много е по-романтично и успокояващо да се изживява една връзка, когато казваш за "половинката си", че е добър човек" продължава разсъжденията си Шон.

Чарлийз и Шон са заедно от януари 2014 и се сгодиха по време на коледната ваканция. Актьорът даже планира да осинови синът на приятелката си.



"Да, отново ще се оженя един ден", отговаря Шон на журналистическия въпрос на списанието.

Това означава, че актьорът от "Mystic River" има предвид да вдигне трета сватба, след като вече беше женен за Мадона в периода 1985-1989 и за Робин Райт през 1996-2010 г.



"Няма да я приема като трета сватба обаче, ще бъде като за пръв път според традициите", държеше да подчертае Шон Пен, пише БГНЕС.