Шоуто „В играта с Дани Петканов” бе чакано с голяма надежда от феновете на Лудия репортер, които харесват неговите ексцентрични телевизионни изяви. Бившият участник в „Биг Брадър” привлече вниманието на зрителите още преди риалити предаването с нестандартните си анкети, солени смешки и предизвикателства, които не оставаха равнодушни p,rje.rje в предаването „Часът на Милен Цветков”.

В собственото му шоу обаче няма и помен от онзи чаровник Дани, а основната причина за това са втръсналите гости. Досега в предаването си той кани само съквартиранти, с които е делил един покрив в Брадъра и които и без това обикалят студио след студио. Последният епизод на "В играта" например гостенка е Джулиана Гани, която отново трябва само да показва сексапил. В предаването с Миглена Каканашева-Мегз пък двамата с Петканов обсъждаха дишането на дизайнерката, което стана тема №1 още по време на предаването и не казаха нищо ново, нито пък осигуриха някаква забава за зрителите.

Единственото изключение сред гостите бе Милен Цветков, който не бе в Брадъра, но пък се показва всеки ден по телевизора, а и е шеф на Петканов. Изтърканите теми и дошлите до гуша гости провалят бившия Луд репортер, който явно е твърде зает с останалите си ангажименти и снима предаването си пет за четири.