Ким Кардашиян ще радва окото на българсия зрител. Хитовото предаване "Животът на Кардашиян" стратира в ефира на Нова ТВ. Новината съобщи самата Ким във видео, което от няколко дена се върти в ефира.

"Радвам се, че ще ни гледате", така супер звездата обяви идването у нас на най-хитовото риалити в света в последните години. А феновете се надяват лично Ким да дойде у нас, за да промотира шоуто си.

Модните гафове на Ким Кардашиян

Засега от Нова ТВ се въздържат от коментар, но не крият, че правят всичко възможно това да се случи. Надеждите на медията са риалити шоуто да удари в земята другите телевизии.

От Нова ТВ се надяват да впечатлят младото поколение, което така или иначе не се вълнува от турските сериали, които се бълват нон стоп. Разбор на шоуто направиха и в "На кафе" като Гала загатна, че не е чудно Ким да седне в стола на някоя от ко-водещите.

Ким Кардашиян с изключително лош навик

"Животът на Кардашиян" е риалити формат, който дава тласък на известността на Ким. Шоуто представя живота на всички, в това число и на бащата-травестит Брус Дженър, който към днешна дата се представя с името Кейтлин, предават от България днес.