Най-горещите жени на планетата разходиха перфектните си тела по време на най-екстравагантното и пищно модно ревю на годината – шоуто на Victoria’s Secret.

Дефилето се състоя снощи в Париж, в известния Grand Palais. 51 топмодели, 14 от които могат да се похвалят с мечтаната титла “ангел”, дефилираха под звуците на живите изпълнения на Лейди Гага, The Weeknd и Бруно Марс.

Облечени в оскъдни сетове от дантела, изящна коприна, кожа, латекс и разбира се, носейки красиви ангелски крила, момичетата не оставиха публиката равнодушна.

Шведската изкусителка Елза Хоск откри шоуто, разделено на няколко различни сегменти: The Road Ahead, Dark Angels, Mountain Romance, Secret Angels и Pink.

Тук бяха и ветераните на котешката пътечка на VS Адриана Лима и Алесандра Амброзио, които преди шоуто споделиха, че се вълнуват не по-малко от по-младите си колежки.

От останалите дългогодишни ангели видяхме единствено Лили Олдридж, която закри ревюто със своя втори тоалет за вечерта. Забелязваше се отсъствието на Бехати Принслу и Кандис Суанпоул, които тази година пропуснаха дефилето, тъй като и двете станаха майки съвсем наскоро.

Въпреки това, шоуто не можеше да се оплаче от липса на изкусителни красавици с ангелски тела.

Своят дебют във Victoria’s Secret направиха руската прелест Ирина Шейк и Бела Хадид, по-малката сестра на Джиджи.

Самата Джиджи пък се завърна в ревюто за втора поредна година, заедно с най-добрата си приятелка Кендал Дженър.

Тук бяха и любимите ни Изабел Гулар, Джоан Смолс, Синди Бруна, но за съжаление, въпреки че беше потвърдено, че ще се включи в шоуто, Карли Клос не се появи, заради друг ангажимент.

По традиция гвоздей в шоуто бе скъпоценният Bright Night Fantasy Bra – сутиен за 3 млн. долара, покрит с диаманти и изумруди. Честта да го носи имаше Джасмин Туукс, пише MissBloom.

Снимки: Profimedia