Фолкпевицата Лиана ще си навлече сериозни неприятности с дръзкия характер на единствената си дъщеря Дениз. Наследничката й е заплашена от глоба от 5 бона, защото гази скандално карантината и пет пари не дава за това. Точно обратното-показва се без свян в  инстаграм, докато нейните връстници седят у дома и учат дистанционно.

Разтропаната девойка, която изглежда на 30 години, вместо на истинските си 17,  беше в Банско в разгара на кризата с коронавируса и не спря да пуска снимки от терасата на един един хотелите. Тя не удостои с отговор коментарите на феновете си под фотото, които й обръщаха внимание, че илиците, които се виждат от балкона са доста празни и смело позира само по халат.

Дениз очевидно успя да си тръгне от курорта само няколко часа преди да го затворят. По нареждане на щаба тя би трябвало да спазва карантина, да не излиза никъде и да не комуникира с никого в продължение на две седмици. Дениз обаче щъка из София, без да й мигне окото. Брюнетката отиде на фризьор и маникюр по време на 14-дневната си карантина. Дениз дори не се поколеба да се похвали с новата си визия в социалните мрежи, където е изключително активна.

Палавата тийнейджърка обикновено не излиза от дискотеката на Константин, който й е чичо. Тя сега е затворена, но се чудим, дали Дениз ще бъде глобена за наглото погазване на правилата или ще й размине, защото има известни роднини. 

снимка:инстаграм дениз