Остават два епизода до края на втория сезон на любимия български сериал „Под прикритие“, а още не е ясно дали сагата ще продължи.

„В оставащите серии предстоят да се случат доста неща. Твърде рано е да се говори за трети сезон“, заяви PR-ът на поредицата, пише bliasak.bg.

Актьорът Мариан Вълев пък разкрива, че в живота на героя му Куката ще има големи обрати. Ще стане ясно и как той е минал от другата страна на закона.

Междувременно феновете заляха страницата на „Под прикритие“ във Facebook с догадки по въпроса дали сагата ще продължи. Някои са сигурни, че трети сезон няма да има, други пък дочули обратното.

На 5-ти февруари екипът по традиция ще отбележи с парти края на сезона. Очаква се на купона отново да присъстват министри, но техните имена засега се пазят в тайна.

Припомняме, че на партито по случай края на първия сезон почетни гости бяха Цветан Цветанов, Симеон Дянков, Вежди Рашидов и други, а за старта на втория сезон пък пристигна самият премиер Бойко Борисов, който лично поздрави всички присъстващи гости.