В момента всички се чудят дали Деси и Зарко ще бъдат отново заедно, след като той се появи в къщата на Big Brother. Отговорът е не!

Макар двамата да изглеждаха по-скоро така, сякаш са готови да си дадат втори шанс, истината е, че певицата има опасения, които я спират да започне на чисто. Всички ограничения, които ММА боецът й налагал през времето, когато били двойка – да не близва алкохол, да не пуши и да спре да работи, се виждали на Деси като крайно драстични условия.



„Ако не ме приеме такава, каквато съм, няма никакъв шанс да бъдем отново заедно. Няма значение колко силно го обичам“, кълняла се изпълнителката пред своите близки. Що се касае до въпроса дали в живота й вече има нов мъж, то и тук отговорът е отрицателен. В момента блондинката излизала с човек, към който обаче не изпитвала и половината от чувствата си към Зарко, нито пък имала планове за в бъдеще.

Тежката раздяла със Зарко, който Деси определя като най-голяма си любов, я променила тотално. В момента тя била повече от убедена, че вече никой не би могъл да й налага каквито и да било правила, както и да се опитва да командва живота й. „Занапред всичко ще бъде различно. Ще бъда много по-взискателна към човека до себе си“, споделя блондинката.