Рапърът Криско опроверга слуховете, които напоследък върлуват в шоу средите, а именно, че ще става продуцент като гуруто в чалгата - Митко Димитров-Пайнера. Още повече няма да поеме такова начинание на плещите си в комбина с колегата си Константин, с когото ги свързва и приятелство.

"С Коцето сме приятели, организираме си леки сбирки понякога, но нямаме намерение да издирваме таланти", накратко обясни хип-хопърът от Габрово. Все пак обаче не скри плановете да изкара ново име на музикалния пазар по подобие на отношенията си с певицата Тита. "Имаме ново лице, което подготвяме. В момента се работи по дебютната песен. Надявам се през есента да стартира", каза Кристиан пред в. "Монитор".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Krisko (@kriskobeats) on

За отношеинята си с Галена, с която съвсем скоро изкараха дуетното си парче "Красиви лъжи" заяви: "Познаваме се от 10 години, правил съм песни за нея и винаги съм харесвал професионалното й отношение към музиката. Говорили сме през годините за съвместно парче и ето, че решихме да го направим". Покрай снимките на видеото имало доста неловки ситуации. Ето една от тях... "На табаните с лавандулите имаше много пчели, а аз откачам от всякакъв вид насекоми.. тичах като Юсейн Болт из полята", смее се изпълнителя.

В музикалните среди се опитаха да "нападнат" рапъра заради факта, че прави дует с фолк изпълнител. По този повод Криско отсича: "Време е, българина да израсне в мисленето и да спре да дели музикалните стилове. Затова направих този проект. Аз винаги съм слушал всякаква музика и не я деля на жанрове, а на тази която ми харесва и която не ми харесва."