Победителката във ВИП Брадър Станка Златева може да остане с пръст в уста. До момента шампионката по борба не е взела и лев от обещаните от продуцентите 200 000 лева, които се твърдеше, че са й дадени ''под масата''.

Твърди се, че участниците в шоуто не само са се лишили от награда, но и били принудени да върнат и всичко спечелено в останалите предавания на Нова телевизия, пише "Всеки ден", цитира pik.bg. За звездите останали единствено хонорарите, които макар и големи, се оказали недостатъчни, за да компенсират двумесечния кошмар, през който съквартирантите преминаха. Повечето от тях били на мнение, че заслужават компенсация за издържаните неудобства в шоуто, но останали неприятно изненадани.

Припомняме, че по-рано излезе информация от близки до продуцентите, че Станка Златева е прибрала 200 хиляди лева от ВИП Брадър. След като тя победи в риалитито, доста нейни фенове се възмутиха, че за финалиста няма никаква награда и тя си тръгна с малко плакетче. Според информацията спортистката от Крушаре предварително си е взела парите и не й пука от това какъв е плакетът. Припомняме, че тя се изпусна пред съквартирантите си, че има  договорка да стои два месеца. Понеже и другите имали подобни договори, в началото не им направило впечатление. Но после и зрителите започнаха да се замислят, когато тя броеше дните до самия финал и нито веднъж не каза, че може да я изгонят и да си тръгне по-рано. Всички се тресяха като есенни листа, когато съобщаваха името на изгонения, само Станка се усмихваше и спокойно си пийваше винце, докато другите треперят, въпреки че неведнъж и тя беше номинирана.

Шампионката предварително знаела, че ще остане до финала и даже влязла при това условие. Тя не обичала да губи, затова й обещали, че ще е сред първите трима, като разбира се, разчитали на СМС-ите. Неочаквано обаче за нея СМС-и нямало, поради което го отнесе Ваня Червенква. Тя бе набедена, че си е купила вота и чак тогава народът се активизира да гласува за Станка. Пред зрителите боркинята не спря да повтаря, че парите не я интересуват и можела  да бъде милионерка, ако приемела офертата да се състезава за друга държава, пише skandalno.net. Съвсем различно обаче е мнението на съквартирантите й. Според тях тя имала доста спестявания в банкови сметки и пресмятала всяка стотинка.