Дъщерята на фолкаджийката Анелия - Ивон, е клонинг на плеймейтката Николета Лозанова, забелязаха острите погледи на светски почитатели, цитирани от „България днес“. Изправена коса с екстеншъни, надути устни, огромни мигли и оформени големи вежди изграждат визията на 14-годишната чалга наследничка, която поразително прилича на 30-годишната силиконка. Рожбата от любовта на Анелия с бизнесмена Коко Динев изглежда много по-голяма за възрастта си, като трудно някой може да предположи, че е осмокласничка, ако я срещне в тъмното.


Скандалната визия на Ивон предизвика вълна от негативни коментари. "Анелия, ти беше и си певицата с най-премерен и скромен стил и на дрехи, и на грим. Ти беше дълги години без никакви подобрения, най-естествено красива. Защо си й позволила да изглежда така! Нищо от този живот няма да я подмине, защото е красиво дете. Но на тези години е недопустимо да й позволяваш да изглежда така!", разгневи се почитателка на чалгарката.


"Ужас! Като малка беше толкова красиво дете, а сега прилича на зомби. Анелия как можа да допусне това?!", добавя друга, загубила ума и дума последователка на изпълнителката.
Още преди няколко месеца Ивон се показа в новия си вид и още тогава обра негативните мнения, че момиче на 14 години не може да изглежда по този безумен начин. Тежките гримове и подобрения я състаряват и тя няма нищо общо с връстниците си.

Анелия твърди, че наследницата й не се е подлагала на никакви интервенции за уголемяване на устните.
"Не бих й позволила подобно нещо и в това съм категорична. Ивон е в такава възраст, в която й е интересно да се гримира и експериментира. Естествено, не ходи на училище по този начин. Тя е на 14 години и заедно с нейните съученички следят инстаграм и виждат как изглеждат световните звезди. Но това е напълно нормално за момичета, които са в осми клас. Няма как да тормозя детето си само защото някой е взел нейна снимка и я е коментирал. За мен много по-важно е да говоря с нея за образованието й и нещата, с които тепърва ще се сблъсква Ц наркотици, полов живот", коментира чалгарката.