С опасно селфи изпъкна дъщерята на Асен Блатечки - Катерина. Екстремната мода е завладяла и хубавицата, която се е снимала на парапета на Моста на влюбените. Катерина е седнала върху парапета на моста, който често става топлокация за фотосесии. Снимката е изключително сантиментална, защо е направена по залез слънце.

Безразсъдният фотос е харесан дори и от баща й Асен, на когото вероятно не е направила никакво впечатление опасността, която грози наследницата му. Много често мястото се превръща в лобно място за десетки хора, които по невнимание падат от съоръжението или целенасочено слагат край на живота си. Родителите все още продължават да неглижират опасността, дебнеща в емблематичния мост до НДК, тъй като между парапета и края на съоръжението има половин метър засадени площи. Затова често на него могат да се видят седящи невръстни деца и тийнейджъри.

Блатечки го отнесе заради Лейди Гага

Само преди дни оттам падна 26-годишен мъж. За щастие, той оцелява благодарение на бързата реакция на медици. Според неговите думи се е подхлъзнал, загубил равновесие и паднал през парапета. Пострадалият е с тежки травми в болница в столицата. Два месеца по-рано 35-годишна жена загина, след като скочи от моста. Хрониките показват, че през 2011 г. и 2013 г. двама мъже слагат край на живота си, като за целта избират романтичния мост. Така символът на любовта в столицата все по-често се превръща в арена за самоубийства и инциденти. пише "България Днес".

ОФИЦИАЛНО! Диляна и Асен са заедно

Освен страстта към по-екстремните снимки Катерина обича да посещава и дискотеки, където често е забелязвана да употребява наргилета с приятелки. В графа "приятелки" обаче не влиза мащехата й - моделката Диляна Попова, от която Блатечки има син. Двете не си контактуват по абсолютно никакъв начин, като дори не са приятелки в социалните мрежи.