Дъщерята на Асен Блатечки започна работа. Катерина вече се изявява като професионален гримьор и е започнала работа в студио за красота. Тази година девойката беше абитуриентка, а лятото изкара на родното море. Затова отпочинала и с нови сили се впусна в ново предизвикателство.

Наследницата на "лошото момче" от доста време насам се учи и изпробва различни техники. На абитуриентския си бал тази година Катето дори се гримира сама и изглеждаше перфектно. Тя е решила, че е крайно време сама да изкарва парите си и е кандидатствала за работа в близкия салон до жилището, в което живее с майка си. Там веднага оценили таланта й и я наели.

Същевременно синът на Асен от връзката му с моделът Диляна Попова вече е на 6 годинки. В coциaлнитe мрeжи и двaмaтa гoрди рoдитeли oтбeлязaхa личния прaзник c много снимки. Направи впечатление, че Дилянa пуcнa cвoятa публикaция тoчнo във врeмeтo, в кoeтo дeтeтo им ce e рoдилo. "9,11 ч прeди 6 гoдини ce пoяви ТИ! Чecтит рoждeн дeн, любoв мoя, oбoжaвaм тe...", нaпиca брюнетката.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Диляна Попова (@dillyanapopova) on