Дъщерята на естрадната звезда Йорданка Христова – Ивана, е отмъкнала гаджето на певицата от No Angel Люси Дяковска.

Блон­динката Камелия и щерката на Данчето вече не крият връзката си и се появяват по публични места заедно.

Тези дни Люси съобщи, че вече е сама. Раздялата й с Камелия, с която публично обявиха любовта си в риалити шоуто “ВИП Брадър”, обаче не е от вчера.

За­­поз­нати разказват, че отношенията между бившата на Люси и Ивана буквално се развили зад гърба на певицата от No Angel.

Без да предполага, че половинката й ще я предаде заради друга жена, червенокосата изпълнителка приела в обкръжението си дъщерята на Йорданка Христова.

Бидейки тяхна добра приятелка, Ивана взела, че вкарала в кревата си нежната блондинка Камелия, която по това време споделяла постелята с Люси, но не й пречело паралелно да поддържа връзка и с Ивана.

Чак след като общи приятели на Дяковска и Ивана уведомили певицата, че се случва нещо нередно, тя си дала сметка, че любимата й изневерява, пише в. "Монитор".



За нестандартната сексуална ориентация на наследницата на Йор­данка Христова се шушука от години.

Естрадната прима обаче избягва да коментира деликатната тема, която е голямата й болка. Иначе Ивана е завършила визуални изкуства в НБУ и прави всички фотосесии на известната си майка.

Снима с камера и с фотоапарат, интересува се и от интериорен дизайн.

Именно последната й страст става повод за запознанството й с Камелия, която се занимавала с обзавеждането на новото кафе, открито съвсем наскоро от половинката й Люси в центъра на София.